Caballero Fabriek

TwitterFacebook

Help Den Haag te innoveren en meld u aan voor Meeting the Market 2018!

Door ontwikkelingen waar we als stad mee te maken hebben (op het gebied van o.a. demografie, digitalisering, grondstof schaarste, robotisering en klimaatverandering) staat de gemeente Den Haag voor nieuwe uitdagingen: hoe krijgen we meer mensen op de fiets, hoe kan de gemeente circulair bouwen faciliteren, hoe kan een nieuwe Digitaal Platform Openbare Ruimte worden opgezet.
Bestaande oplossingen bieden niet altijd meer uitkomst. Daarom gaat de gemeente graag met u in gesprek over deze, en andere brandende vragen tijdens Meeting the Market. Met uw frisse ideeën en expertise kunnen we meer bereiken voor de stad.

Meeting the Market is een evenement waar ondernemers en de gemeente samen op zoek gaan naar innovatieve ideeën en oplossingsrichtingen voor actuele vraagstukken op verschillende terreinen. Op de website www.meetingthemarket.nl vindt u een toelichting op 15 vraagstukken.

Wanneer en waar
Vrijdag 1 juni 2018
12.30 – 17.00 uur
De Caballero Fabriek, Den Haag

Doe mee en meld u aan!

Zoekt u mee naar innovatieve ideeën? Meld u dan aan voor Meeting the Market 2018! U kunt zich voor twee vraagstukken inschrijven. Kijk voor meer informatie en de contactgegevens op de bovengenoemde website. Deelname is gratis.
Wij hopen u heel graag te mogen ontvangen op 1 juni!

www.MeetingtheMarket.nl

De Caballero Fabriek

Saturnusstraat 60

2516 AH Den Haag