Caballero Fabriek

TwitterFacebook

De Caballero Fabriek is in twee fases ontwikkeld. De eerste fase is in juni 2006 geopend en de 2e fase is begin 2009 opgeleverd. In de Caballero Fabriek zijn ruim 100 bedrijven gevestigd in units die in grootte variëren van 24 tot 500 m2. Dit zijn zowel startende als gevestigde bedrijven in de creatieve en innovatieve sector. De Caballero Fabriek is in 2006 zowel door het publiek als door de vakjury uitgeroepen tot winnaar van de Nieuwe Stadsprijs.

Het ontwerp voor de Caballero Fabriek is gemaakt door GROUP A Architecten uit Rotterdam. De Caballero Fabriek bestaat niet alleen uit units, er zijn ook diverse vergaderzalen, zithoeken en een activiteitenruimte met de naam Laurenszaal aanwezig. De Laurenszaal is circa 400 m2 en is ideaal voor evenementen, workshops en presentaties. Binnen de Caballero Fabriek is ook een starterscluster aanwezig. Dit cluster biedt, naast werkruimte en ondersteunende diensten, een netwerk om startende ondernemers uit te laten groeien tot een succesvolle en gezonde onderneming.

Niet alle bedrijven kunnen zich vestigen in de Caballero Fabriek. Bedrijven moeten in de creatieve en innovatieve sector vallen en daarnaast zoveel mogelijk aanvullend zijn aan de huidige bedrijven in de Caballero Fabriek.

    De Caballero Fabriek

    Saturnusstraat 60

    2516 AH Den Haag