Huurmogelijkheden

Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, communicatie, evenementen en architectuur. 

KRUISBESTUIVING

De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven met behoud van het industriële karakter van het gebouw is het centrale thema van de fabriek. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling zoals de opvallende zonneschermen aan de waterkant. De fabriek biedt naast gevestigde bedrijven ook ruimte aan startende ondernemers. Bedrijven profiteren van elkaars kennis en netwerk en delen faciliteiten als vergaderruimten, pantrys en lunchroom.

“Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu creativiteit”

GESCHIEDENIS

De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven met behoud van het industriële karakter van het gebouw is het centrale thema van de fabriek. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling zoals de opvallende zonneschermen aan de waterkant. De fabriek biedt naast gevestigde bedrijven ook ruimte aan startende ondernemers. Bedrijven profiteren van elkaars kennis en netwerk en delen faciliteiten als vergaderruimten, pantries en een centrale ruimte om met elkaar te lunchen.

Wil je nóg meer weten?