Fratello Watches

Fratello is een internationaal online magazine over horloges in het luxe segment (denk aan Rolex, Breitling, Omega, Cartier, Patek Philippe, Audemars Piguet, etc). Opgericht door Robert-Jan Broer in 2004 vanuit zijn passie voor mechanische horloges. Vandaag de dag bestaat het team van Fratello uit 15 medewerkers, allemaal met een passie voor horloges.

Het editorial team van Fratello zorgt elke dag voor nieuwe en unieke content over horloges. Horlogerecensies, manufacture bezoeken, horlogenieuws en insights worden op dagelijkse basis geplaatst op onze website. Met meer dan een miljoen bezoeken per maand is Fratello één van de grootste mediatitels wereldwijd voor wat horloges betreft.

Daarnaast biedt Fratello ook exclusieve/limited edition horloges aan die in samenwerking met horlogemerken (o.a. Omega, Frederique Constant, Oris, etc.) zijn ontworpen.

Engagement is voor Fratello het allerbelangrijkste, zowel op de website, social media kanalen als tijdens fysieke events. Per jaar organiseren we samen met horlogemerken en/of boutiques een aantal evenementen voor horlogeliefhebbers. In 2019 hebben we evenementen georganiseerd in Amsterdam, Milaan, Frankfurt, New York, Singapore, Tokyo, Hong Kong, etc. Zodra het weer kan, worden deze horloge evenementen weer geactiveerd.

In de CabFab huren we twee units (84 voor ons editorial team en 97 als video- en fotostudio)!

Bezoek onze website voor jouw dagelijkse dosis horlogecontent!

naar de website