3D Capacity

3D capacity brengt ruimtelijke projecten 3D in beeld. Vanuit onze studios in Den Haag, Shenzhen en Buenos Aires werken we samen met Triple-D uit Oosterbeek aan het in beeld brengen van vastgoedprojecten en superjachten. Met circa 40 medewerkers, in drie tijdzones en bijna het klokje rond.

We visualiseren wat nog niet is gebouwd. We brengen de ontwerpen van onze opdrachtgevers op spectaculaire en doeltreffende wijze visueel over het voetlicht bij hun doelgroep. Dat doen we met spraakmakend realistische 3D impressies, animaties en online 360 virtuele tours die de projecten direct tot de verbeelding laten spreken.

We maken complexe ruimtelijke vraagstukken visueel inzichtelijk. Denk bij een Virtuele Maquette aan een computerspel waarin je vrij kan navigeren in en om de ruimtelijke ontwerpen die in ontwikkeling zijn of ter discussie staan. Doordat ruimtelijke uitdagingen direct visueel inzichtelijk zijn worden er op interactieve wijze bruggen geslagen tussen ruimtelijke beslissers, eindgebruikers én bezwaarmakers.

We zijn als 3D pioniers doorlopend op zoek naar nieuwe grenzen. Het werkstation van 10 jaar geleden zit inmiddels in ieders broekzak. Onze 3D applicaties en configuratoren zijn meegegroeid tot laagdrempelige apps met een wereldwijde inzetbaarheid en connectiviteit. De visuele horizon is verlegd van beeldscherm naar Virtual en Augmented Reality.

We zijn gedreven om onze opdrachtgevers met onze 3D producties verder te helpen. 3D capacity combineert 3D technologie, bouwkundige kennis en gevoel voor vormgeving tot verrassende en passende oplossingen. Slagvaardig, met enthousiasme én kritisch oog voor elke opgave.


Unit: 22

naar de website